Svet

Region

Pomirenje: Kristen Stjuart i Robert Patinson ponovo zajedno?!

Glumci Robert Patinson i Kristen Stjuart, koji su stavili tačku na svoju vezu pre nekoliko meseci, ponovo se viđaju!

Pomirenje: Kristen Stjuart i Robert Patinson ponovo zajedno?!



Glumački par iz čuvene "Sumrak sage", koji je svoju filmsku romansu preneo i u stvaran život, ipak su raskinuli ranije u toku ove godine, a mladi glumac je nastavio dalje, pa počeo i da se zabavlja sa ćerkom Šona Pena. Međutim, američki tabloidi pišu da ovaj par, ipak, ne može jedno bez drugog.

Naime, Rob i Kristen provode vreme zajedno svaki put kada se u isto vreme zateknu u Los Anđelesu. Tako, 9. oktobra je glumica navodno provela noć u kući bivšeg dečka, te je u jutarnjim satima po nju morao da dolazi njen asistent.

"Kristen je bila sjajno raspoložena. Naručili su hranu i pričali do duboko u noć. Bilo je to kao u stara dobra vremena", rekao je američkim medijima izvor lizak ovom paru.

Ovo je naravno podgrejalo priče o tome da su čuveni filmski Edvard i Bela ponovo zajedno, ali je drugi izvor to ipak demantovao, izjavivši da Rob ne vidi budućnost sa Kristen, ali da i dalje voli da se druži sa njom.

Inače slavni par se rastao zbog glumicine prevare. Kristen je Roba prevarila sa režiserom Rupertom Sanderson, tokom rada na njihovom zajedničkom filmu 2012. godine, i tako slomila Edvardovo srce.  Očigledno ne dovoljno, da bivšu devojku potpuno isključi iz svog života.

Autor: T.I.
Foto: REX Features

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>