Region

Svet

Farma 5: Častili se komplimentima - Lepi Mića Putin, Zorica Marković kaca kupusa!?

Farmerima malo treba da upadnu u rasprave, a posebno kratak fitilj ima Lepi Mića. Ovog puta, sporečkao se sa Zoricom Marković.

Farma 5: Častili se komplimentima - Lepi Mića Putin, Zorica Marković kaca kupusa!?Tokom Igre istine folk pevačica Zorica Marković i njen kolega Lepi Mića su se sporečkali, a onda su razvezali jezike, te počeli da se časte uvredama.

"Gotov si", besnela je Zorica na Miću. Njemu naravno nije dugo trebalo da pusti svom jeziku na volju, te je folkerki uputio gomilu ne baš dobronamernih komentara.

"Mišu mali, kraj si! Pogledaj se na šta ličiš, kaco kupusa! Skini se, pa da vidimo kakvo telo imaš! Ja sam za tebe kralj", razjario se Lepi Mića. Potom je pevač ponosito izjavio da ga ostali farmeri zovu predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, jer navodno neodoljivo podseća na njega, kako kaže sam Mića.

"Svako jutro kad se skinem, kada pokažem svoje nago telo, zovu me Putin! A tebe zovu bačva", zadao je poslednji udarac Lepi Mića, očigledno isuviše brutalan, jer je Zorica Marković posle ovog "komplimenta" ućutala.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>