Svet

Region

Tom Hardi u novom filmu glumi Eltona Džona!

Zvanično je potvrđeno: glumac Tom Hardi će na filmskom platnu otelotvoriti legendarnog muzičara Eltona Džona u biografskom filmu "Rocketman".

Tom Hardi u novom filmu glumi Eltona Džona!



Odabir 36-ogodišnjeg glumca za ulogu Eltona Džona mnoge je iznenadio, osobito one koji su se nadali da će u toj ulozi gledati pevača i od skoro glumca Džastina Timberlejka. U jednom momentu je i sam Elton Džon izjavio da je mladi pevač njegov izbor broj jedan, kada su u pitanju potencijalni glumci koji će na filmsko platno doneti njega iz mlađih dana.

Biografski film, čije snimanje počinje iduće godine, ispričaće priču o mladom muzičaru i njegovom putu ka zvezdi - nosiocu i Oskara i Gremi nagrade.

Inače, film "Rocketman" je već dugo vreme u planu. Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš su rad na projektu započeli pre dve godine. Nakon što je scenario bio finalizovan, ovaj poznati duo se posvetio pronalaženju savršenog reditelja, a i glumca.

Izbor je pao na Majkla Grejsija da režira film, a sada imamo i glavnog glumca - Tom Hardija. Kako će se zvezda filma "Dark Knight Rises" snaći u koži daleko popularnije legende Eltona Džona, ostaje nam da vidimo.

Autor: T.I.
Foto: Will Alexander/WENN, Daniel Tenner/WENN

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>