Region

Svet

Goca Božinovska: Nova snajka mi se više sviđa nego Blondi (Foto)

O tome da se i svekrva pita pri izboru snajke, jasno je svima stavila do znanja Goca Božinovska koja je javno podržala novu devojku svog sina Mirka Šijana, mladu manekenku Katarinu Kojadinović, nekadašnju učesnicu emisije "Top model". Čak je navela da joj se Kojadinovićeva više dopada od sinovljeve prethodne devojke Blondi!

Goca Božinovska: Nova snajka mi se više sviđa nego Blondi (Foto)



Naime, Mirko i Katarina viđeni su u utorak uveče u šetnji šoping centrom, a sve je ukazivalo na to da se dobro zabavljaju, jer mlada manekenka nije skidala osmeh s
Goca Božinovska: Ne znam ko je Blondi, moj sin ima mnogo devojaka!
  lica dok joj se Šijan obraćao. Povodom nove Mirkove izabranice, plavokose manekenke "Alo" je kontaktirao njegovu mamu, poznatu pevačicu Gocu Božinovsku koja je rekla da je zadovoljna novim izborom svog sina.



"Ne mešam se ja mnogo u izbore svoje dece, s jedne strane dovoljno su veliki da znaju s kim se viđaju i druže, a s druge, nisu bas ni toliko stari da ulaze u ozbiljne veze. Nisam baš upućena u Mirkove veze. Nisu to neke stabilne veze, jer su svi oni još mladi, ali Katarina mi se konkretno sviđa.

Mnogo je lepa devojka, lepša od prethodnih i fina je. Što se tiče Blondi, o tome ništa ne znam. Ali svakako mi se Katrina više sviđa", kaže Goca Božinovska koja tvrdi da samo savetima i razgovorom sa svojom decom utiče na njih, ali ne i prisilama.



"Ja nikada nisam bila preterano stroga kada su njihovi izbori u pitanju, ali uvek im kažem kada se ne slažem s nekim njihovim postupkom. Sa svojom decom vrlo otvoreno razgovaram, ali s kim će da se druže i da budu u vezi tu se ne mešam u smislu da naređujem da budu ili ne budu s nekim. U svakom slučaju, to su još uvek deca, i sve je to još neozbiljno", mišljenja je pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>