Region

Svet

Ana Ivanović ostavila Ivana Paunića posle samo mesec dana veze?

Informacija da su lepa teniserka Ana Ivanović i košarkaš Ivan Paunić u vezi izazvala je brojne komentare i pokušaje medija da dokuče na koji način je došlo do početka ove romanse.

Ana Ivanović ostavila Ivana Paunića posle samo mesec dana veze?



Srpski košarkaš je potvrdio da on i naša teniserka uživaju u ljubavi i da im je prelepo, ali izgleda da je tome došao kraj, posle svega mesec dana!

Ivan Paunić potvrdio vezu sa Anom Ivanović: U ljubavi smo i prelepo nam je!
Ono što je izazvalo sumnju bilo je to što je Ana prestala da prati Ivana na Tviteru, na osnovu čega se prvo moglo pretpostaviti da nešto nije u redu među njima.

Kako saznajemo, Ana je bila razočarana kada je saznala da je njen novi dečko pokušavao na sve načine da plasira medijima informaciju da su zajedno, zbog čega ga je na kraju ostavila. Paunić nije želeo ništa da komentariše i sve što se od njega moglo čuti povodom ovog raskida jesu izjave od ranije.

Košarkaš se opširno obratio javnosti apelujući da prestane da se bavi njegovim i Aninim privatnim životom. Na kraju se čak i izvinio porodici Ivanović.

"Na kraju bih uputio još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici što su u prethodnih par dana moraju da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom."

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>