Region

Svet

Region

Umrla Dolores Lambaša, hrvatska glumica

Hrvatska glumica Dolores Lambaša, koja je rano jutros teško povređena u saobraćajnoj nesreći, podlegla je povredama, javlja Jutarnji List.

Umrla Dolores Lambaša, hrvatska glumica



Svi hrvatski mediji su rano jutros pod znakom "hitno" javili da je 32-godišnja glumica oko 6 časova doživela tešku saobraćajnu nesreću. Dolores je hitno dovezena u u bolnicu dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu, a ubrzo je i operisana. Prema rečima načelnika odeljenja za hirurgiju dr. Josipa Samardžića, pacijentkinja je primljena s teškim povredama opasnim po život.

Dolores Lambaša se bori za život, teško povređena u saobraćajnoj nesreći! (Foto)
"Kod nas je upućena u operativnu salu gde je učinjena reanimacija i svi hirurški postupci semodinamske stabilizacije. Trenutno je na jedinici intenzivnog lečenja gde se sprovode daljni postupci stabilizacije njenog stanja i oporavka", rekao je dr. Samardžić dodavši da je teško bilo što prognozirati. "Sprovedeni su svi postupci koji su trebali, a nastavljaju se i dalje."

Jutarnji list je nezvanično saznao da je Dolores povredila više organa, pri čemu su najteže one abdomena i unutrašnjih organa.

Lambaša je navodno u trenutku nesreće bila vezana, ali u ležećem položaju pa je usled sudara, sletanja sa puta i prevrtanja vozila izletela iz njega kroz stražnje staklo.

U nesreći, koja se dogodila 250 metara pre izlaska s A3 na autocesti prema Osijeku sudarili su se terenac i automobil, koji su se kretali u smeru Zagreba.

Dve osobe su pritom zadobile teške povrede, a kako prenosi Jutarnji.hr, automobil varaždinskih registarskih oznaka vozio je glumac Stojan Matavulj, koji navodno u nezgodi nije povređen. Oba vozila sletela su sa autoputa.

Kako prenose hrvatski mediji, Matavulj će zbog izazivanja saobraćajne nesreće biti prijavljen. Oba vozila su u nesreći doslovno skršena, nakon što su se po svemu sudeći više puta prevrnuli i završili na krovu na travnjaku kraj autoputa.

Dolores je rođena 29. marta 1981. godine u Šibeniku, a život je izgubila 23. oktobra u bolnici u Slavonskom Brodu.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: gloria.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>