Svet

Region

Breaking Bad: Sahrana Voltera Vajta u Albukerkiju izazvala negodovanje javnosti

Volter Vajt iz serije "Breaking Bad" definitivno je jedan od likova koji su ostavili veliki utisak na fanove, a oni su odlučili da ga sahrane u Albukerkiju po završetku serije.

Breaking Bad: Sahrana Voltera Vajta u Albukerkiju izazvala negodovanje javnosti



Lažna sahrana Voltera Vajta odnosno lika iz serije, ali ne i glumca, koja je zakazana za subotu prikupila je "ulaznicama" već 17.000 dolara koji će biti donirani u humanitarne svrhe. Novac koji bude sakupljen biće potrošen za zdravstvenu negu beskućnika, a fanovi ove fenomenalne serije nisu žalili novac kako bi kupili kartu.

Breaking Bad: Donji veš Voltera Vajta prodat za 10.000 dolara! (Foto)
Ipak, televizija "KOB" i lokalni mediji nisu oduševljeni ovom idejom i čak su i zabrinuti. Oni ističu kako će ova "sahrana" privući veliki broj turista, a porodice čiji su voljeni zaista sahranjeni na groblju u Albukerkiju gde treba da bude sahranjen i Volter Vajt kažu da će to uništiti njihove uspomene.

"Moj sin je sahranjen oko 15 metara od mesta gde je improvizovana grobnica, ovo je mesto žaljenja, a ne spektakl", rekao je jedan od lokalnih građana. Pokrenuta je čak i peticija kako bi se uklonio "grob" Voltera Vajta sa "Sunset Memorial" groblja, dok je uprava groblja rekla da će grobnica biti uklonjena ako počne da privlači previše naroda. Ni ovo nije bilo dovoljno i taj potez je takođe osuđen: "Porodice sahranjenih na tom groblju ne treba da prolaze kroz takvo nepoštovanje dok se ne odluči da li je previše naroda posetilo groblje ili ne".

Autor: M.P.
Foto: huffingtonpost.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>