Region

Svet

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Mediji su mesecima pisali i govorili o ljubavi dvoje tinejdžera, deci naših poznatih zvezda, Svetlane Cece Ražnjatović i Anabele Đogani. Cecin sin Veljko i Anabelina ćerka Luna često su se sretali na raznim estradnim proslavama i dešavanjima. S obzirom da su oboje sličnih godina i da su slatki, između njih se stvorila simpatija, a zatim i dečija ljubav.

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani



Pa je lepša polovina ovog para rešila da obelodani to na svom "fejsbuk" profilu, statusom da je u vezi sa Veljkom Ražnjatovićem. Kako su nastajali mali nesporazumi između njih, tako su se i njeni stautsi menjali. Pre mesec dana Luna je objavila da je njena veza prešla u "komplikovanu", a nedavno da je "sama".

"Tolika prašina se digla oko njihove veze samo zato što su deca poznatih ličnosti. Inače oni su obični tinejdžeri, među njima su se rodile simpatije koje su obelodanili na ovom internet servisu, što i priliči deci njihovih godina. Bili su neko vreme u vezi, ako tako možemo da je nazovemo. Sretali su se na zajedničkim proslavama i dešavanjima, pa su se tako i zaljubili jedno u drugo. Jedini problem je što su mediji sve naduvali i preuveličali. Da li će se pomiriti nikad se ne zna, ali je sasvim izvesno da su ostali u prijateljskim odnosima", rekao je dobro obavešteni izvor.

I pored podrške oba roditelja ovo je bila samo jedna mladalačka ljubav, ali nikad se ne zna šta će biti kad porastu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>