Region

Svet

Farma 5: Ekremu Jevriću se crno piše, supruga Igbala stiže na imanje!?

Ukoliko bude poželeo da ponovo flertuje sa nekom drugom ženom, Ekrem Jevrić će to izvesti mnogo teže jer mu produkcija sprema veliko iznenađenje: njegova supruga Igbala stiže na imanje!

Farma 5: Ekremu Jevriću se crno piše, supruga Igbala stiže na imanje!?



Naime, Ekremova supruga Igbala je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako saznaje "Alo!" od izvora bliskog produkciji, presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

"Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati Farmu, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić", otkriva dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

"Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na farmi", otkriva izvor.

"Igbala je nakon skori tri decenije otišla u Crnu Goru kod svoje majke Hatidže, gde obe pomno prate svaki Jevrićev korak, a odatle će doći u Beograd kada je produkcija pozove. Siguran sam da će dati sve od sebe da spreči potencijalnu bruku, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi", zaključuje naš izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>