Region

Svet

Ivan Paunić potvrdio vezu sa Anom Ivanović: U ljubavi smo i prelepo nam je!

Košarkaš Ivan Paunić osim što je potvrdio vezu sa najlepšom teniserkon, istakao je da je na poslednjoj utakmici igrao sa posebnim motivom, budući da je prvi put sa tribina imao podršku svoje devojke Ane Ivanović.

Ivan Paunić potvrdio vezu sa Anom Ivanović: U ljubavi smo i prelepo nam je!



"Veoma sam srećan zbog velike pobede i mog pobedonosnog koša, koji posvećujem Ani. Mnogo mi je značila njena podrška", istakao je Paunić.

Nova ljubav Ane Ivanović je košarkaš Ivan Paunić
Veza dvoje mladih i uspešnih sportista sigurno da će biti konstantno pod lupom javnosti, ali to mladom paru ne predstavlja opterećenje.

"Ne volim da previše pričam u javnosti o svom privatnom životu i zahvalan sam medijima što cene moju privatnost. Mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo. Uživamo, podržavamo se međusobno, i to je dovoljno za sada", zaključio je Paunić u izjavi za portal Telegraf.

Srpski košarkaš ima 26 godina i veoma bogatu karijeru. Počeo je u Partizanu, a igrao je još i za Mega ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus Bolonju, Azovmaš, Lagun Aro i Fuenlabradu čiji je trenutno član. Za seniorsku reprezentaciju igrao je na Evropskim šampionatima 2009 (bronza) i 2011 (osmo mesto), kao i na Svetskom prvenstvu 2010 (četvrto mesto). Ima i zlatnu medalju sa Univerzijade 2009. godine.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: SEM

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>