Svet

Region

Anđelina Džoli potpisuje ugovor za autobiografiju vredan 50 miliona dolara

Glumica Anđelina Džoli od samog početka karijere je na vrhuncu slave, što zbog svog izgleda, uloga pa i samog života koji vodi, a sve to napisaće u autobiografskoj knjizi vrednoj 50 miliona dolara.

Anđelina Džoli potpisuje ugovor za autobiografiju vredan 50 miliona dolara



Izvori bliski Anđelini tvrde kako je spremna da napiše autobiografiju, a ponude za prava na njen rad stigle su do neverovatnih 50 miliona dolara. Stručnjaci kažu da će onaj ko otkupi prava na njenu autobiografiju vrlo brzo povratiti uloženo i Anđelinin rukopis nazivaju "rudnikom zlata". Knjiga će, prema njihovom mišljenju, biti svetski best seler i svuda u svetu će se odlično prodavati.

Prijatelji holivudske zvezde navode i kako je sama Anđelina Džoli svesna da je sada pravi trenutak da napiše autobiografiju i iskreno kaže sve o događajima iz svog života. Poslednja godina svakako je puna događaja koji ostavljaju snažan utisak, s obzirom da je glumica uradila dvostruku mastektomiju, trenutno živi u ubeđenju da joj je ostalo još tri godine života, a zbog straha od dobijanja raka planira da odstrani i jajnike.

Autor: M.P.
Foto: wallpaperology.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>