Region

Svet

Zdravko Čolić bio zaljubljen u Divnu Karleušu, njena majka sprečila vezu?!

Divna Karleuša slomila je srce najvećem zavodniku s prostora bivše Jugoslavije Zdravku Čoliću. Tačnije, za njihovu neuspelu ljubav najveći krivac je Divnina majka Dara.

Zdravko Čolić bio zaljubljen u Divnu Karleušu, njena majka sprečila vezu?!



Ona nije htela ni da čuje da joj se starija ćerka zabavlja s Čolom, koji je u to doba važio za najvećeg šarmera. Sada uspešna voditeljka bila je njegova tiha patnja, a da se gospođa Dara nije usprotivila njihovom zabavljanju, ko zna šta bi se s njima dogodilo.

Na estradi se već dugi niz godina priča da su Divna i Čola bili u strastvenoj vezi. Međutim, izvor blizak voditeljki, koji je prilično upućen u njen ljubavni život, kaže da to nije tačno, već da su između njih dvoje postojale simpatije, ali se romansa nije ostvarila. "Znamo da se priča da je Divna bila u vezi s Čolom, ali to nije istina. Naime, on je otišao na vrata stana u kojem je živela na Novom Beogradu da pita njenu majku Daru da je izvede u grad. Pošto je bila veoma stroga, a Divna još uvek srednjoškolka, nije dozvolila taj izlazak", kaže izvor.

U to vreme Divna je važila za jednu od najlepših Beograđanki i oko nje su obigravali mnogi muškarci. Ipak, jedan je bio po volji njenoj majci - Dragan Karleuša, u to vreme bubnjar grupe Proarte, Za njega se udala s 19 godina i rodila Jelenu. Divna sada ima 30 godina mlađeg dečka Omara, sina pevača Asima Brkana.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>