Region

Svet

Milica Pavlović na meti SMS manijaka!

Popularnost ponekad može biti i stresna, u šta se uverila mlada zvezda "Granda" Milica Pavlović, koja je svakodnevno dobijala SMS-ove od nepoznatog muškarca. U trenutku kada je preterao, pevačica je broj telefona prijavila nadležnima.

Milica Pavlović na meti SMS manijaka!



Iako je poznato da je Pavlovićeva uvek raspoložena za druženje sa fanovima, ovog puta je bila zabrinuta za svoju bezbednost i nije se smela slobodno kretati.

Seksepil: Milica Pavlović snimila nove izazovne fotografije! (Foto)
"Milica je nekoliko dana dobijala SMS-ove od nepoznatog muškarca, koji su iz dana u dan postajali sve češći. Iako se u početku nadala da će sve to prestati, to se nije desilo pa je morala nešto preduzeti. U pola noći joj je pisao: "Tako bih sada voleo da sam pored tebe i jednog dana ćemo se sigurno sresti. Naći ću te". Pevačica nije znala ko šalje poruke, pa čak nije mogla ni da se odmori zbog telefona koji je neprestano zvonio. Imala je strah da je nepoznata osoba u nekom trenutku ne presretne na ulici ili bilo kako naškodi. Iako je prvo htela da promeni broj telefona, prijatelji su je posavetovali da samo prijavi broj svom mobilnom operateru, što je i učinila", izjavio je izvor.

"Nakon što je slučaj prijavila nadležnima poruke su prestale da stižu. Da li su oni odmah nešto preduzeli ili ne, ne znamo, ali je svakako sada smirenija. Poznato je da Milica voli da se druži sa fanovima, nikada joj nije bio problem da stane da popriča sa njima, pa čak i odgovara na mnogobrojne poruke na Fejsbuku, ali ovo zaista nije mogla da izdrži", ispričao nam je izvor blizak Pavlovićevoj.

U nameri da čujemo i Miličin komentar, kontaktirali smo sa pevačicom koja je potvrdila naša saznanja. "Svaka čast na informisanosti. Nadam se da više neću imati takvih neprijatnosti i da ću napokon imati mir", izjavila je zvezda "Granda" za Alo.

Podsećanja radi, i pevačica Goca Tržan je nedavno bila na meti manijaka koji je po Beogradu oblepio brojne bandere plakatima na kojim navodi da želi da dođe do njene adrese. Tržanova je tada od MUP-a Srbije tražila zaštitu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>