Region

Svet

Zvezde Granda: Drama u žiriju! Bosanac - Zorice nije ti ovo Farma, ne smeš da me diraš!

Iako se o ukusima ne raspravlja, često isti jeste povod za mnoge svađe. Tako su se sinoć u emisiji "Zvezde Granda" sporečkali Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac.

Zvezde Granda: Drama u žiriju! Bosanac - Zorice nije ti ovo Farma, ne smeš da me diraš!



Zvezde Granda: Izabrano novih pet kandidata za sledeći krug takmičenja! (Foto)
Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac umalo su se fizički obračunali zbog takmičarke u novoj sezoni „Zvezda Granda“! Ovo dvoje članova žirija popularnog talent šoua ozbiljno su se sporečkali oko svog muzičkog ukusa, pa se samo čekalo ko će prvi da zamahne šakom. Ipak, iako je uvažena pevačica mahala olovkom kao da će njome zviznuti kolegu - što je on i očekivao, pa ju je zbog toga opominjao - sve se završilo na verbalnom konfliktu.

U drugoj emisiji popularnog muzičkog šoua Bosanac je pohvalio takmičarku koja se Brunclikovoj ni najmanje nije dopala. Burne reakcije koje su usledile zbog mimoilaženja njihovih mišljenja iznenadile su sve prisutne u studiju:

Zorica: Objasni šta ti je leglo.
Bosanac: Možeš da sedneš jer ćeš me udariti s tim. Da li bi mogla da sedneš?
Zorica: Neću te udarati olovkom.
Bosanac: Zorice, očito je "Farma" ostavila uticaj na tebe. Ne smeš me dirnuti.
Zorica: Što?
Bosanac: Zato što sve što više galamiš, nema od toga ništa.

Tuča u Zvezdama Granda: Zorica Brunclik se iznervirala, pa digla ruku na Bosanca!
Njih dvoje su stišali strasti, ali ovakve situaciju su česte na snimanjima, jer svako ko je u žiriju žestoko se bori za svoje stavove i kandidate za koje smatraju da treba da prođu u naredni krug.

Svoju "epizodu" imao je i Aca Lukas. Naime, njemu se uopšte nije dopao mladi pevač koji nije ni prošao dalje, ali koji je zatražio od žirija obrazloženje za takvu odluku. Lukas je pokušao da mu ukaže na to u čemu greši, ali kako mu mladi pevač u tome nije ostavio prostora, folker je digao ruke od njega. "Ti si već postao popularan što se s nama raspravljaš već pola sata", zaključio je na kraju Lukas.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>