Region

Svet

Aco Pejović održao nezaboravan koncert u prepunoj Areni! (Foto)

Izuzetno popularan pevač Aco Pejović, koji puni sale širom Evrope, večeras je održao koncert u Beogradu, u prepunoj Kombank Areni.

Aco Pejović održao nezaboravan koncert u prepunoj Areni! (Foto)



Koncert je počeo sa malim zakašnjenjem, a Aco Pejović dočekan je vriskom publike koja je dugo očekivala ovaj trenutak. Prva pesma na repertoaru bila je "Oko mene sve", a onda je usledio veliki broj Acinih hitova koji su, od prvog do poslednjeg, bili ispraćeni gromoglasnim aplauzom.



Ovaj koncert Aco Pejović je sa razlogom nazvao "Sve vam dugujem". Arena je bila puna do poslednjeg mesta, a njegova verna publika pevala je sa njim u glas svaku pesmu koja se večeras našla na repertoaru.

Premijera: Nova ženska senzacija Ministarke snimile duet sa Acom Pejovićem! (Video)
Aco je najavio brojne goste od kojih je predstavio Zoricu Brunclik, dok su ostali bili iznenađenje. Prvi gost bio je Tozovac koji je otpevao "Jesen u mom sokaku", i "Ovamo, cigani" i dobio neverovatnu podršku publiku. Posle njega na bini se pojavio Aca Sofronijević, a onda su usledile Ministarke sa kojima je Aca nedavno snimio duet "Poplava". Ministarke i Aca zapalili su scenu! Njihovo izvođenje pesme "Poplava" propraćeno je vizuelnim efektima, a same devojke na bini već su bile poprilična atrakcija oduševljenoj publici.



Poslednji gost bila je Zorica Brunclik, ali i Kemiš. Zorica i Aca takođe su nedavno snimili duet "Danas neću plakati". Zorica je prvo sama otpevala nekoliko pesama, od kojih je jednu posvetila Kemišu koji je večeras proslavio rođendan. U pitanju je bila pesma "Košava", a Zorica mu je u trenutku refrena poželela srećan rođendan pred punom Arenom, koju je zamolila da otpeva refren samo za njega.

Nakon što su Zorica i Aco otpevali svoj duet, Aco je nastavio da niže svoje hitove, a ovaj spektakl koji je trajao više od dva sata publika definitivno neće zaboraviti.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>