Region

Svet

Zvezde Granda: Izabrano novih pet kandidata za sledeći krug takmičenja! (Foto)

Drugo po redu kvalifikaciono veče muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je upravo završeno, a žiri je odlučio i o novih pet kandidata koji idu u drugi krug takmičenja.

Zvezde Granda: Izabrano novih pet kandidata za sledeći krug takmičenja! (Foto)



Zvezde Granda: Prvih pet kandidata prošlo u sledeći krug takmičenja! (Video)
Na početku kvalifikacione večeri jednog od najpopularijeg muzičkog šou programa, voditeljski par Sanja Kužet i Voja Nedeljković nas je još jednom podsetio na nova pravila u ocenjivanju takmičara.

Naime, žiri o takmičarima ne zna ništa, pa ni to kako izgledaju, budući da su, dok pevaju, sakriveni iza zavese. Da bi takmičar prošao dalje, svi članovi žirija moraju da pritisnu potvrdni taster, i tek se onda zavesa podiže. Ukoliko, pak, takmičaru zafali neki od glasova žirija, tada interveniše specijalni žiri Grand produkcije u sastavu Lepe Brene i Saše Popoviča, koji potom odlučuju da li će kadidat proći dalje, Ipak, oni potvrdan odgovor mogu da daju samo pet puta u toku večeri.



O 25 takmičara koji su svoje pevačko umeće pokazivali večeras, odlučivao je žiri istog sastava kao i prošle subote: Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić kao predsednik žirija, zatim Zorica Brunclik i Aca Lukas. Sjajna atmosfera je najviše ponela folk zvezdu Zoricu Brunclik, koja je više puta u toku večeri skakala na noge, najčešće da izrazi svoje zadovoljstvo mladim pevačima, ali i kako bi uticala na ostale članove žirija da kandidatu koji bi se njoj dopao daju potvrdan odgovor. Za njom nije zaostajao ni raspoloženi Aca Lukas.



Žiri je bio pred zaista teškim zadatkom, jer su bazmalo svi kandidati pokazali raskošne glasove i besprekorno pevačko umeće, te je bilo nezahvalno među 25 njih izabrati samo petoro! Ipak, izbor se suzio na njih 12 koji su išli u baraž. Oni su se za svoj prolazak dalje borili time što su samo jednim otpevanim refrenom morali da ubede žiri da su najbolji.



Konačno, pet kandidata koji su uspeli da zasene ostale i obezbede sebi mesto u daljem nastavku takmičenja su: Ljubomir Perućica iz Požarevca, Katarina Gardijan iz Beograda, Damir Džakić iz Banovića, Filip Kićanović iz Gornjeg Milanovca i Anastazija Mitrović iz Niša.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>