Region

Svet

Bojana Rajić: Neću pričati o Vladimiru, makar me to ubilo!

Vladimir Stojković ne prestaje da u javnosti vređa svoju, uskoro i pravno bivšu ženu, Bojanu Rajić, a poslednja uvreda odnosila se na to da je ona loša majka i da zarad provoda zapostavlja sina.

Bojana Rajić: Neću pričati o Vladimiru, makar me to ubilo!



Sa druge strane, Bojana ne planira da uzvrati udarac. "Ja nemam komentar na tako nešto i nikada ga neću imati. Umreću u večitoj ćutnji dok svi ostali se*u po meni. Nikada neću komentarisati svoj život, a ni Vladimira. Moji problemi su samo moja stvar", rekla je Bojana.

Vladimir Stojković pobesneo: Bojana ostavila sina bolesnoj majci i izašla u provod?!
Kako tvrde Vladimirovi prijatelji, golman Partizana je ljut što Bojana često izlazi i ostavlja dete svojoj majci na čuvanje. "Ja ću već nekako iskulirati. Ali ne znam kako će moja mama prihvatiti to što su je nazvali matorom, nepokretnom babom, koja je jednom nogom u grobu", napisala je Rajićeva na svom Fejsbuk profilu kao komentar na prozivke i opasku da "ostavlja dete na čuvanje bolesnoj babi".

To što se Bojana ne oglašava Vladimira ne sprečava da kroz medije prenosi njihove probleme, a napadi na majku njegovog sina su, čini se, postali sastavni deo njegove svakodnevice. Naime, on je najpre u javnosti izneo detalje njihovog razvoda, ističući da je Bojana jedini krivac te da ga je varala poslednje dve godine braka. Potom je, bez njenog znanja i prisustva, krstio njihovog sina Lava, a poslednjih dana je predstavlja kao lošu i nemoralnu majku, koja zbog provoda i noćnog života, navodno, zapostavlja njihovog sina.

Pa ipak, Bojana je čvrsto rešila da ne učestvuje u ovom javnom "prepucavanju", te je u slkadu sa tim izjavila: "Ma šta on loše govorio o meni, ja nikada ništa neću govoriti o njemu. Ćutaću, makar me to ubilo", rekla je Bojana.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>