Svet

Region

Glumica Emilija Klark, Kalisi iz Igre prestola, boluje od teške bolesti!

Iako je bez problema snimala scene za narednu sezonu  “Igra prestola“, glumicu Emiliju Klark, koja u planetarno popularnoj seriji glumi Kalisi,  tek sada čeka najteža životna bitka.

Glumica Emilija Klark, Kalisi iz Igre prestola, boluje od teške bolesti!



Glumici, koja u seriji igra hrabru Daneris Targerijan, iliti Kalisi, proletos je dijagnostikovana aneurizma mozga. Iako taj otok na krvnom sudu svakog trenutka može da pukne i dovede do moždanog udara, Emilija nije želela da odustane od snimanja.

Pred kolegama iz serije pravila se da je sve u redu jer nije htela da ih brine svojim zdravstvenim problemima. U početku je skrivala tešku bolest, ali kada su glavobolje postale učestale, ipak im je rekla istinu.

"Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se uplašili. Ona je tako mlada i niko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno", rekle su njene kolege. Klark još nije javno progovorila o bolesti, ali kolege tvrde da se sad oseća dobro.

"Hvala Bogu, nije došlo do pucanja i lekari su joj rekli da većina aneurizmi mozga nikad ne pukne i ne stvara velike probleme. Sad kada se počela lečiti nadamo se da do pucanja neće ni doći. Stvarno je imala sreće", rekao je Ijan Glen, koji u seriji glumi Kalisinog savetnika Džoru.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.hr
Foto: hqdesktop.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>