Ostalo

Sme�no

Fotografija koja je naljutila žene širom sveta (Foto)

Majka troje dece i blogerka Marija Kang, ovih dana je jedna od glavih tema na društvenoj mreži Fejsbuk.

Fotografija koja je naljutila žene širom sveta (Foto)



Marija je na svom Fejsbukk profilu postavila fotografiju kako pozira u kupaćem kostimu sa svoja tri mališana. Ništa čudno, zar ne?

Ipak, komentar koji je ostavila ispod fotografije: "A koji je vaš izgovor?", izazvao je pravu lavinu komentara na popularnoj društvenoj mreži. Fotografija je dobila preko 180 hiljada lajkova i 20 hiljada komentara u kojima je mahom pisalo da je "odvratna osoba, željna slave".

"Zašto misliš da je tvoj komentar pozitivan ili da motiviše? Možda da si napisala 'vi to možete' ili nešto slično, što bi bilo umesnije, umesto da pretpostavljaš da svi imamo izgovore", napisao je neko, koga je Marijin komentar očito veoma uvredio.



Marija se ubrzo oglasila, jer nije mogla da ostane imuna na komentare.

"Žao mi je što ste ovako odreagovali na korice za moju knjigu. Ne želim da objašnjavam da sam imala problema sa ishranom. Borila sam se sa svojom genetikom, patila od poremećaja u ishrani, vodim dva posla, nemam dadilju i ne radim kao fitnes trener. Prvi koark u smeru vladanja sopstvenim životom jeste da shvatite da su misli koje izlaze iz vaših glava upravo vaše. Nisam ih ja stvorila, već vi", napisala je Marija.

Među komentarima na njenom Fejsbuk profilu bilo je i pozitivnih komentara i reči podrške, u kojima je navedeno da se ne treba obazirati na one što negativno pišu i da su to najverovatnije debeli ljubomorni ljudi.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>