Svet

Region

Kim Kardašijan se skinula! Pokazala seksi guzu! (Foto)

Kim Kardašijan postavila je na Instagramu sliku svoje seksi zadnjice i time dokazala da Atkinsonova dijeta čuda pravi, s obzirom da je prošlo tek 4 meseca od kako je rijaliti zvezda postala mama.

Kim Kardašijan se skinula! Pokazala seksi guzu! (Foto)



Pozirajući u provokativnom belom kupaćem kostimu, Kim Kardašijan je u prvi plan istakla svoj glavni atribut: čvrstu i naglašenu zadnjicu. Nije propustila priliku da u isti kadar nagovesti i svoje bujno poprsje, a ponosna vlasnica zanosnih ženskih atributa je uz fotografiju postovala i komentar "Bez filtera".

Glavnu poruku ove fotografije shvatio je zvezdin muž reper Kanje Vest, koji je odmah prokomentarisao: "Krećem kući odmah!"

Inače, Kim je nedavno svojim obožavaocima na društvenim mrežama potvrdila da je posle porođaja uspela da smrša uz pomoć Atkinsonove dijete. Međutim, nije je samo izbacivanje ugljenih hidrata iz ishrane dovelo do sadašnje linije. Kim je takođe naporno trenirala, te je nastojala da ne propusti nijedan čas pilatesa.


Foto: Instagram

Disciplina i posvećenost su se definitivno isplatili Kim Kardašijan, budući da na telu 32-ogodišnje starlete nema više ni traga postporođajnih estetskih muka.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>