Region

Svet

Milan Popović nije otac Severininog sina?!

Biznismen Milan Popović i splitska pevačica Severina i dalje ratuju, bar po medijima. Prema najnovijim šuškanjima, Milan zapravo nije otac malog Aleksandra, tvrdi jedan hrvatski portal.

Milan Popović nije otac Severininog sina?!



Prema pisanju portala Tjedno.hr, sprski kralj bakra je samo dobro odglumio ulogu oca Severininog sina, ali i dosta pomogao Splićanki da postane zvezda u čitavom regionu.

Milan Popović zbog sina kupuje kuću u Zagrebu
Milan zapravo nije otac Severininog sina i on ponovno glumi ulogu oca, kao što je svojevremeno glumio Severininog muža.

Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna ko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno mafijašu s ovih prostora, s kojim je Severina takođe tada bila u vezi. Severina i taj navodni, u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina, bili su zajedno i kada se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan. Kralj bakra, kako su ga zvali dok se nije upustio u vezu sa Severinom, otkad je postao Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnošću oboje dobro šalili.

Milan Popović je, navodno, pristao odigrati ulogu oca i još od nje nije odustao, ali delovi prave istine planirano i neplanirano dopiru u javnost, tvrdi Tjedno.hr.

Severina diplomatski komentariše Milana: Bolje da mu ime i ne spominjem!
Za mnoge koji ne znaju pravu istinu u toj sapunici, bilo je začuđujuće Severinino ponašanje prema Milanu kad mu nije dala da viđa dečačića, a za one koji znaju šta se sve u pozadini krije iza medijske istine, ponašanje velike zvezde nije bilo nimalo čudno. Milana želi udaljiti od dečaka jer ako zaista nije pravi otac, to onda objašnjava njeno ponašanje ili na taj način šalje poruku onom pravom ocu, navodi se na ovom hrvatskom portalu.

Portal navodi i da bi Milanu ta priča najmanje naškodila. Odigrao je ulogu koja ga samo može preporučiti za dalje velike igre, a na ulozi muža i oca malog Aleksandra mogu mu pozavideti mnogi.

Autor: B.B
Izvor: Tjedno.hr
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>