Region

Svet

Aco Pejović: Neću dozvoliti ćerki da peva na našoj estradi

Aco Pejović odgovorio je na neka škakljiva pitanja uoči velikog solističkog koncerta u beogradskoj Kombank Areni, zakazanog za 19. oktobar.

Aco Pejović: Neću dozvoliti ćerki da peva na našoj estradi



Aco je otkrio da li se njegove koleginice bave prostitucijom, zbog čega ćerki ne dozvoljava da krene njegovim stopama, ali i razlog zbog kog tolike godine opstaje na estradi. Ne konzumira cigarete, ne pije, ne koristi narkotike i ne juri žene...

Aco Pejović: Publika će na koncertu moći da me dodirne!
"Pa po tome se zaista ne uklapam u estradu (smeh). Pušio sam 20 godina, ali ima već deset kako sam ostavio. A što se tiče pića, volim da popijem dobro vino i dobru rakiju. Ma, volim ponekad i da se napijem, da se ne lažemo. Opusti se čovek malo, odmori mozak..."

Zbog čega ne dozvoljavate Mariji, srednjoj ćerki da postane pevačica?
"Ne branim joj da peva, evo sad ide u Englesku da se školuje, pa nek proba tamo da snimi nešto i da se probije u svetu muzike. Nisam za to da bude na našoj estradi, da kao pevačica ide da peva od lokala do lokala... To je veoma težak posao za ženu, u kafani ima svakakvih ljudi koji u sekundi izazovu incident. Uvek branim svoje koleginice, jer znam koliko je njihov posao težak."

Zašto je težak?
"Noć ubija. Noćni život narušava i zdravlje i lepotu. Teško je da imaš muža i decu kad radiš noću i dođeš u pet-šest mrtav umoran kući. Zaista se divim mojim koleginicama koje uspevaju da imaju i porodicu i karijeru u ovom poslu, koji je i za muškarca težak."

Da li gazde klubova stvarno uslovljavaju pevačice da imaju seks sa njima da bi dobili posao?
"To se možda dešava početnicama, anonimnim pevačicama na početku karijere, mada ja ne znam ni za jedan konkretan slučaj, ali sigurno znam da to ni slučajno ne prolazi kod mojih koleginica koje imaju ozbiljne karijere. To su dame koje svojim radom opstaju sve ove godine."

Hoćete da kažete da nema prostitucije na estradi?
"To o čemu pričate verovatno se dešava po kafanama na periferiji gde kroz dim ne možeš da vidiš ni ko gde sedi. A i te nazovi pevačice ko zna kako pevaju, verovatno im je pevanje samo pokriće za prostituciju, pa ih i ne smatram koleginicama."

Neke vaše kolege pričaju da ćete pući u Areni?
"Svako ima pravo da priča šta hoće, a od mene nikada nećete čuti da nekoga pljujem, to nije moj stil niti način da opstanem na estradi."

Šta znači pući u Areni? Koji to broj publike treba premašiti da bi se smatralo da niste pukli?
"Pući znači da je prazno, što bi dušmani verovatno i želeli. Nek su mi živi i zdravi. To je moja stvar, ako puknem, ja sam pukao. Znam da će se oni sladiti, ali potrudiću se da im to ne dozvolim."

Jeste li spremni na pad?
"Kako da ne! Imao sam padova u životu... Padnem, ustanem, otresem se i nastavim dalje."

Gde nalazite snagu da ustanete?
"Samo u Gospodu Bogu nalazim snagu, jedino on može da te digne i da te sačuva."

Imate li neke kondicine pripreme pred koncert?
"Svaki dan trčim, ali ne zbog Arene nego zbog sebe. Rad u kafani iscrpljuje i za to je potrebna kondicija. Već počinju da me stižu ti noćni sati. Kad se vratim kući u šest ujutru, taj dan dobro odbolujem."

Kako ste uspeli da ostanete "dobar momak" u okruženju u kojem ste?
"Ko kaže da sam dobar momak?!" (smeh)

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: acopejovic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>