Region

Svet

Suzana Mančić: Želim seks na vrhu Ajfelove kule!

Dok se priprema za promociju svoje druge knjige, Suzana Mančić je progovorila o svojim seksualnim iskustvima, ali i otkrila koja je njena neostvarena fantazija. Tako bi nekadašnja loto devojka volela da ima seks na vrhu Ajfelove kule, dok svima preporučuje "one stvari" na hrastovom stepeništu.

Suzana Mančić: Želim seks na vrhu Ajfelove kule!



"Ja sam dosta puta bila u Parizu, ali nikada nisam mogla da čekam u redu da se popnem na vrh Ajfelovog tornja. Volela bih tamo da imam seks. Onako pred zatvaranje, dok vetar duva, dok nas obezbeđenje ne otera. Zaista mislim da bi to bilo odlično iskustvo", ispričala je Mančićeva, koja je otkrila i najneobičnije mesto na kojem je imala seks. "Moram reći da je seks na hrastovom stepeništu odličan. Ja sam to opisala i u svojoj novoj knjizi i preporučujem svima da to probaju", izjavila je Suzana, koja je jedva čekala da napuni 16 godina kako bi izgubila nevinost sa dečkom u kojeg je bila zaljubljena.

"Gubljenje nevinosti je svakako traumatično iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi i otkrivate seksualnost. Od toga zavisi da li će vam kasnije biti lepo. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Moram da kažem da sam jedva sačekala da napunim 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka i toliko sam ga volela, da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i nikako nisam mogla ranije, ali je svakako bilo divno", priseća se voditeljka svog prvog seksualnog iskustva. Dok mnogi vole da probaju razne poze u krevetu, Mančićevoj je omiljena ona osnovna.
 
"Omiljena poza mi je ona osnovna, misionarska. Tada imate najbolji kontakt sa vašim partnerom, gledate se u oči, osećate njegovu kožu. Sve ove ostale služe da bi se razbila monotonija", kaže Suzana, koja je na pitanje šta misli o seksu za jednu noć rekla:

"Vi nikada ne znate da li će se ta noć ponoviti. To je ograničavanje jer život je nepredvidiv. Šta ako se ta noć ponovi? Ako vam je bilo lepo, svakako ćete želeti da se desi ponovo. Niko ne daje garanciju da će to biti samo jednom", izjavila je voditeljka i opisala svoj tip idealnog muškarca.

"Moj tip idealnog muškarca mora da bude zgodan, neodoljiv, pametan, duhovit, šarmantan. Upravo gledam u jednog takvog", ispričala nam je Suzana Mančić.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Playboy

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>