Region

Svet

Marijana Mateus: Posle Lotara nisam poželela drugog muškarca za brak!

Ljubavni život Marijane Mateus, blago rečeno, uvek je bio buran. Lepa dizajnerka iza sebe ima dva braka, a sada i vezu sa Englezom sa kojim je bila skoro dve godine. Daljina je ipak učinila svoje.

Marijana Mateus: Posle Lotara nisam poželela drugog muškarca za brak!"Veze na daljinu su specifične. Zahtevaju izuzetno mnogo žrtvovanja i truda, u čemu sam ja bila mnogo agilnija od Patrika. Daljina je samo jedan od razloga, ali kada ponestane ljubavi, to uvek bude za mene jedini pravi razlog", kaže Marijana Mateus za "Blic".

Nedavno je prokomentarisala da nema vremena za gubljenje i da ukoliko joj se neko u ljubavi ne posveti potpuno, nema problema da krene dalje. "Ja ljubav shvatam veoma ozbiljno i maksimalno se trudim oko partnera, ali kada shvatite da to više nema smisla i da veza ide u pogrešnom pravcu, odlučno pravim rezove, makar to podrazumevalo patnju. Pisalo se i pričalo o novoj udaji, ali od toga ništa. Ja nikada posle razvoda od Lotara ni sa jednim svojim partnerom nisam poželela da se udam, pa ni sa Patrikom. Znači, nije se još pojavio Gospodin pravi."

Marijana je nedavno zatvorila svoj butik u Beogradu i sada se bavi samo industrijskim dizajnom i specijalnim porudžbinama. Takođe, proslavila je i rođendan, ali bez velike pompe. "Umesto velike zabave koju sam planirala, upriličila sam intimnu proslavu. Boravak u inostranstvu i poslovne aktivnosti pomogle su mi da se brže oporavim i izvučem iz depresivnog stanja."

"Nikad ne tražim partnera. Jednostavno znam da će me onaj pravi naći", priča Marijana Mateus, koja je odnedavno opet sama. Ona je upravo raskinula vezu sa biznismenom iz Londona, ali kaže da od potrage za pravom ljubavi neće odustati.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>