Region

Svet

Region

Rodni Troter u Crnoj Gori: Da sam znao da volite Mućke, došao bih i ranije! (Foto)

Glumac Nikolas Lindherst izazvao je pometnju u Crnoj Gori, gde je boravio u okviru Unicefove kampanje. Sve vreme su ga pratili obožavaoci serije "Mućke", u kojoj je igrao legendarnog Rodnija.

Rodni Troter u Crnoj Gori: Da sam znao da volite Mućke, došao bih i ranije! (Foto)



"Prvi put sam u Crnoj Gori. Uglavnom sam bio u automobilu ili u salama u kojima sam govorio, ali ono što sam video mi se dopada i duboko me je impresioniralo. Jako mi se dopada gostoprimstvo vašeg naroda, kao i to što me ljudi svih uzrasta prepoznaju po seriji "Mućke", koja je, kako čujem, veoma popularna kod vas, ali i u Srbiji. Da sam znao da je tako, posetio bih ovaj kraj Evrope mnogo ranije", kazao je Lindherst za "Blic".

Rodni iz Mućki stigao u Crnu Goru
Na pitanje da li se i u privatnom životu pridržava izreke iz kultne serije "Mućke": ako rizikuješ - dobijaš, popularni glumac je kazao da nažalost to nije uvek tako, ali da mu se kockanje sa učešćem u "Mućkama" i te kako isplatilo.

"Da nismo ozbiljno pristupili toj komičnoj seriji, snimili bismo jednu ili dve epizode i to bi bio kraj. Ovako smo snimili serijale koji su uticali na mnoge i koji se gledaju i dan-danas. To pokazuje s koliko entuzijazma i ozbiljnosti smo pristupili tom projektu", kazao je Lindherst i dodao da ne može ni da zamisli kako bi izgledao njegov život bez uloge Rodnija.


Foto: vesti-online.com

Nikolasa su domaćini odveli i u jedan lokal koji nosi naziv kafića iz serije "Mućke" - "Ragina glava". Glumac je tamo sa oduševljenjem razgovarao sa obožavaocima. Popio je samo espreso i nije imao nikakvih posebnih prohteva. Oni koji su ga upoznali kažu da je prijatan, duhovit i skroman, baš kao i lik koji ga je proslavio.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>