Svet

Region

Otkriveno: Zašto su se mrzeli Silvester Stalone i Arnold Švarceneger?! (Video)

Dve najveće holivudske legende akcionih filmova Silvester Stalone i Arnold Švarceneger nisu oduvek bili prijatelji, a zbog čega je među mačo glumcima vladala netrpeljivost godinama, obelodanio je Stalone u emisiji Dejvida Letermana.

Otkriveno: Zašto su se mrzeli Silvester Stalone i Arnold Švarceneger?! (Video)



U polu-šaljivom intervjuu, nekadašnji Rambo je na pitanje voditelja jasno rekao da se svojevremeno nije "mirisao" sa tadašnjim rivalom, ali da je to zapravo i bio korisno za njegovu karijeru.

"Mrzeli smo se. Da li ste imali tako nešto? Takmičenje u kom imate vrhovnog neprijatelja koji izvlači najbolje iz vas. Što bi Arnold rekao, takve stvari vas ubrzavaju", karikirao je Stalone, praćen gromoglasnim aplauzom u studiju.

Uz to, Leterman ga je pitao koji je bio pravi razlog njihove netrpeljivosti, budući da su imali mnogo toga zajedničkog, glumac je u svom maniru rekao:

"Zato što je bio na istoj planeti sa mnom, u stvari, u istom solarnom sistemu. Posle nekog vremena, to takmičenje počelo je da mi se dopada. On je dobijao veće puške. Ja sam ubijao više ljudi. On je ubijao više ljudi… Ali onda je on ušao u naučnu fantastiku i ostavio me u prašini", uz osmeh je rekao nekadašnji Apolon.



Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: AP/Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>