Svet

Region

Lepotica i zver: Najbizarniji reality show ikada

Britanski Channel 4 uskoro pokreće novi bizarni reality show pod nazivom "Lepotica i zver", koji će pratiti život dve osoba, jedne deformisane i jedne privlačne, koje će zajedno živeti u kući prepunoj ogledala.

Lepotica i zver: Najbizarniji reality show ikada



U svakoj epizodi serijala kamere će pratiti drugi par u kući i van nje da bi se videlo koliko izgled oblikuje živote ljudi. Reality će se snimati u saradnji sa humanitarnom organizacijom Changing Faces, koja pomaže osobama sa deformisanim licem, što je bizarno samo po sebi.

"Channel 4 najavio je prestanak takvih voajerskih emisija sa završetkom Big Brothera. Stavljanje deformisane osobe u kuću sa ogledalima u ime zabave nije ni zdravo ni prikladno za televizijsku emisiju", rekla je Viviene Pattison.

Prvo emitovanje ovog show-a očekuje se krajem 2010. ili početkom 2011. godine, Channel 4 tražiće ljude koji su i pored vidnih fizičkih nedostataka spremni da borave u kući punoj ogledala, u kojoj će svoj odraz moći videti gde god da se okrenu, dok će istovremeno boraviti sa izrazito lepom osobom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>