Region

Svet

Jelena Karleuša se pismom pozdravila sa fanovima i povukla i sa društvenih mreža! (Foto)

Jelena Karleuša obratila se pismom svim svojim fanovima, u kojem je najavila povlačenje i sa društvenih mreža, ali, samo do Nove godine.

Jelena Karleuša se pismom pozdravila sa fanovima i povukla i sa društvenih mreža! (Foto)



Posle povlačenja iz, kako je napisala, elektronskih i pisanih medija, odlučila je da stavi tačku na bilo kakav vid javnog oglašavanja, pa čak i putem svojih privatnih profila na Tviteru i Fejsbuku. Sve to kako bi što bolje pripremila novi singl planiran za Novu godinu.

U celosti vam prenosimo pismo kojim se JK oprostila sa fanovima.

DRAGI FANOVI:

Iza mene je jedan uzbudljiv i nezaboravan period, kada sam izdala moj najtiražniji album u dosadašnjoj karijeri, deseti studijski album "DIVA" (HVALA VAM NA TOME) kada se desio sada već antologijski koncert na prepunom Ušću, kada ste mi pokazali svu ljubav i podršku ovog sveta, i ulili mi snagu da nastavim dalje da se borim sa krutim balkanskim predrasudama i pravilima! Muzika je bila i ostala, način na koji ja komuniciram sa vama, i oduvek sam se trudila da dobijete najbolje što se moze dobiti. Od muzičke produkcije, tekstova, do spotova i scenskih nastupa, uvek sam želela da zbog vas pomerim granice i pokažem da smo SVET! Da možemo rame uz rame sa svetskim tokovima, ma koliko teško bilo to ovde, ma koliko se mnogi trudili da ne uspem. Sve dok imam vas, ja nemam šta da brinem, prava ste ARMIJA divnih ljudi i ponosna sam na vas i što vas je svakim danom sve više. Došao je period kada moram da se povučem, kako bih se usresredila na moj, nazovimo to moj muzičko-scenski COME BACK! Posle koncerta na Ušću, to ne može biti bilo šta i bilo kako već MNOOOOGOOOO dobro!:-) Zato se do Nove godine necu oglašavati ni na društvenim mrežama, kao sto sam se odavno povukla i iz pisanih i elektronskih medija i javnog života uopšte! Budite strpljivi, a znam da hoćete, i verujte u mene! Nikad vas nisam, a tek sad NIKAD VAS NEćU IZNEVERITI! Do novog singla, koji se očekuje, ako sve bude po planu, za Novu godinu, ja vam šaljem svu moju ljubav, grlim vas, i da znate da pratim sve što pisete...

Vaša,
JK



Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>