Svet

Region

Otkrivena tajna seksi izgleda Britni Spirs u novom spotu: Pevačica prošla kroz fotošop! (Foto)

Jedna od najupečatljivih stvari kada je u pitanju novi spot Britni Spirs "Work Bitch" jeste njeno seksi izvajano telo. Međutim, Britni zaslužuje samo polovinu zasluga za isto.

Otkrivena tajna seksi izgleda Britni Spirs u novom spotu: Pevačica prošla kroz fotošop! (Foto)



U javnost su procurile fotografije "pre i posle" Britni Spirs iz njenog novog spota za pesmu "Work Bitch", te upoređivanjem istih primećuju se drastične razlike. Na jednoj su u prvom planu pevačicine izvajane butine i zategnut stomak, dok na drugoj trbušnjaka nema ni u najavi. Izgleda da je pop zvezda prošla kroz fotošop pre no što je spot ugledao svoju završnu verziju.


Foto: HOAX Films/RCA

Inače, slike je pustio "HOAX Films" studio, koji se bavi vizuelnim efektima, i iste je odradio za Britnin spot. Zvaničnici studija potvrdili su da su za kontroverzni spot, između ostalog, uradili i "čišćenje". Detalje čišćenja nisu otkrivali, ali cenimo da je svima jasno nakon objavljenih fotografija.


Foto: HOAX Films, RCA

Da podsetimo, novi spot pop zvezde Britni za pesmu "Work Bitch" izazvao je dosta polemike u javnosti zbog svog kontroverznog sadržaja: golišava pevačica u društvu isto takvih plesačica, seksi dens pokreti i sado mazo scene, sve to doprinelo je čak i tome da spot u Velikoj Britaniji bude zabranjen za emitovanje pre deset sati uveče.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>