Svet

Region

Entoni Hopkins poslao pismo Brajanu Kranstonu: Serija Breaking Bad je brilijantna!

Glavnom glumcu iz serije "Breaking Bad" stižu mnoga pisma obožavaoca, ali mu je stiglo i jedno posebno, jer je došlo od Entonija Hopkinsa koji je potpuno oduševljen.

Entoni Hopkins poslao pismo Brajanu Kranstonu: Serija Breaking Bad je brilijantna!



Čuveni Entoni neprekidno je dve nedelje gledao ovu seriju, a nakon toga svoje oduševljenje odlučio je da podeli sa glavnim glumcem Brajanom Kranstonom pa mu je napisao pismo obožavaoca:

Breaking Bad: Donji veš Voltera Vajta prodat za 10.000 dolara! (Foto)
"Dragi gospodine Kranston, ja nikada nisam gledao ništa slično ovome. Serija je brilijantna! Vaše izvođenje Voltera Vajta je najbolja gluma koju sam ja u životu imao prilike da vidim, ikada!", pisalo je u pismu.

U daljem obraćanju Entoni je seriju uporedio sa Šekspirovom ili grčkom tragedijom, a zahvalio se i kompletnoj ekipi koja je radila na seriji i projektu koji je okarakterisao kao divan. Brajanu Kranstonu poručuje da svima pročita njegovo pismo i da njegovo oduševljenje podeli sa celim timom. "Brajane, vi i ostatak ekipe ste najbolji glumci koje sam ikada video. Čestitke i moje najdublje poštovanje, sjajan ste glumac, stvarno, sjajan glumac", pisalo je na kraju pisma.

Autor: M.P.
Foto: lfpress.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>