Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković u svađi sa Jelenom Golubović - Sastaviću te sa zemljom!

Jutros je stiglo pismo od Zadruge povodom Bajrama i gazda Lepi Mića ustao je i čestitao svima koji obeležavaju ovaj praznik, a zatim podelio zadatke Edinu, Šekiju i Čupi.

Farma 5: Zorica Marković u svađi sa Jelenom Golubović - Sastaviću te sa zemljom!



Jelena Golubović pobunila se što njih trojica danas moraju da rade, jer smatra da treba da budu povlašćeni jer im je praznik. Lepi Mića i Edin komentarisali su kako nije normalna i kako im je žao, jer je smatraju zaista ludom, a rediteljka je nastavila da priča kako Edin, Šeki i Čupa ne treba da rade.

Ovo nije prvi put da Jelena stane u odbranu Čupe Kalača, a ovom prilikom uspela je da se posvađa sa velikim brojem farmera, kao i obično. Između ostalog posvađala se i sa Zoricom Marković. Zorica joj je rekla da joj se više ne obraća i da ne želi više nikada da progovori sa njom. Pevačica je dodala kako je želela da joj bude prijatelj, ali je to nemoguće s obzirom na njeno ponašanje, a dok je Jelena išla za njom i pričala, Zorica se okrenula i rekla: "Ne obraćaj mi se više, da te ne sastavim sa zemljom sad!".

Tada je Jelena odustala od dalje rasprave, a podsećanja radi Zorica je već imala jedan fizički okršaj na Farmi kada je napala Staniju Dobrojević, gađala je limenkom piva, počupala za kosu, a onda je tom istom limenkom i udarila, što je rezultiralo njenim izbacivanjem iz prošle sezone.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>