Region

Svet

Filip Mitrović promoviše apartman Cece Ražnatović! (Foto)

Pop pevač Filip Mitrović bio je jedan od aktivnih učesnika i promotera mađarskih turističkih atrakcija tokom "Premium dana mađarskog turizma", održanog proteklog vikenda u beogradskom hotelu "Metropol Palas".

Filip Mitrović promoviše apartman Cece Ražnatović! (Foto)



Mitrović je ispred hotela "Ramada Aquaworld" iz Budimpešte promovisao predsednički apartman hotela koji nosi ime najveće srpske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. U Cecinom apartmanu spavale su u proteklom periodu mnoge svetske zvezde, pa je pored Merjem Uzerli, odnosno slavne Hurem, u komforu Cecine sobe uživala je Rijana, ali i mnogi drugi.

Filip je tokom prezentacije govorio o ponudi najpopularnijeg hotela u Mađarskoj, termalnim bazenima i najvećim zatvorenim akva parkovima u Evropi koje ovaj rizort poseduje.

Tokom predstavljanja veoma bogate ponude mađarskih termalnih banja, ali i celokupne hotelske i ugostiteljske ponude susedne republike, portparolka tamošnje turističke organizacije Emeše Tomka, navela je da je sve veći broj srpskih turista, ali i zvezda iz Srbije i regiona koji odmor traže u banjskim oazama Mađarske.

"Iz godine u godinu raste broj turista iz srbije i regiona u Mađarskoj, i drago nam je što su ljudi sa ovih prostora prepoznali kvalitet. Premium dan mađarskog turizma bio je izuzetna prilika za spajanje hotelijera i ugostitelja iz dve zemlje, i drago mi je što su napravljeni mnogi poslovni planovi i sjajna saradnja", kaže Emeše Tomka.

Pored Cece, u Mađarskoj su nedavno uživali Lepa Brena, Milena Dravić, Zdravko Čolić i mnogi drugi.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>