Region

Svet

Džiboni: Navijam za Novaka Đokovića jer voli moju muziku!

Popularni hrvatski kantautor Džiboni pred svoj prvi koncert u Beogradu koji će se održati 25. oktobra u Kombank Areni, otkriva po čemu pamti našu prestonicu, kao i to da navija za Novaka Đokovića jer zna da teniser voli njegovu muziku.

Džiboni: Navijam za Novaka Đokovića jer voli moju muziku!



Zlatan Stipišić Džiboni je pričao o tome kako nije znao šta je alva i da je prvi put ovu poslasticu probao baš u Beogradu. Beograd pamti i po nastupu na TV Beograd i gostovanju u emisiji "Nedeljno popodne", kada je uspeo da polomi gitaru koju je pozajmio od Vlade Divljana.

"Tačnije moj prijatelj iz benda je uspeo da polomi tremolo koji je od nerđajućeg čelika! Pa smo tako polomljenu gitaru morali da vratimo Divljanu, ali se nije ljutio na nas", priseća se Džiboni.

Ne krije da izuzetno ceni i poštuje rad Đorđa Balaševića. "Pravi je majstor, a pesma "Bezdan" je neverovatna, kao i ceo taj album", kaže Džiboni i dodaje da je lista muzičara sa kojima bi sarađivao predugačka.

Na pitanje za koga navija kada igraju Novak i Nadal, Džiboni je rekao da misli da su njih dvojica dva najbolja igrača na svetu. "Iz poverljivih izvora znam da Nole voli moju muziku, tako da naravno da navijam za svog fana", objasnio je muzičar.

Čovek koji iza sebe ima 25 godina dugu karijeru kaže da će se potruditi da koncert bude nezaboravan i da se zahvaljuje publici na poverenju koju mu je ukazala, jer su karte počele da se prodaju čim je najavljeno da će on nastupiti u Beogradu.

"Naša koncertna dvorana je saksija u koju donesem pesme koje su zemlja, a onda publika i ja u nju posadimo nešto dobro i plemenito", rekao je muzičar.

Autor: T.I.
Izvor: mondo.rs
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>