Svet

Region

Molder i Skali ponovo zajedno: Snima se treći deo filma Dosije X

Svi oni koji vole paranormalne pojave, ali samo na filmskom platnu, imaju razloga za slavlje, jer će ponovo moći sa uzbuđenjem da prate avanture čuvenog detektivskog para - Moldera i Skali.

Molder i Skali ponovo zajedno: Snima se treći deo filma Dosije X



Nakon devet sezona izuzetno gledane serije i dva filma, snima se i treći nastavak legendarnog ostvarenja o paranormalnim pojavama i teorijama zavere

Prošlo je dvadeset godina od emitovanja prve epizode serije "Dosije X“, a čuveni detetktivi Molder i Skali, odnosno Dejvid Duhovni (53) i Džilijen Anderson (43), na proslavi upravo ovim povodom najavili su treći nastavak misteriozne potrage za venzemaljcima na velikom platnu.

Brojne ljubitelje paranormalnih pojava i teorija zavere obradovala je vest da će se posle devet sezona izuzetno gledane serije i dva filmska ostvarenja, biti sniman i treći deo filma “Dosije X”, što su i potvrdili glavni glumci ove legendarne franšize. Ovo nije prvi put da se provlači vest o snimanju nastavka, međutim, ono što je potvrdilo da je u pitanju ozbiljno obećanje jeste da su i Dejvid i Džilijen istakli da rade na scenariju filma.

Oni su tokom čitave večeri proslave flertovali i kikotali se, te su svi posetioci mogli da primjete da hemije između Moldera i Skali ne manjka!

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: AP/Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>