Region

Svet

Farma 5: Starleta Nada Đukić Blondi nova farmerka?!

Kako se šuška u kuloarima, Produkcija se sprema da dodatno zakuva odnose na Farmi, i to ubacivanjem nekog potpuno kontroverznog takmičara, a takođe se šuška da bi to mogla biti starleta Blondi.

Farma 5: Starleta Nada Đukić Blondi nova farmerka?!Iako je produkcija planirala da ubaci Vesnu Vukelić Vendi na imanje u Lisoviću kako bi se srela sa svojim nekadašnjim bliskim prijateljem Jezdimirom Vasiljevićem, nakon ispadanja Gazda Jezde odluka je promenjena i umesto nje će ući Nada Đukić Blondi. Kako saznajemo, ona na imanje stiže sa tajnim zadatkom i ako ga ispuni, ostaće da se bori do kraja. S obzirom na to da je Ekrem Jevrić na imanju, starleta će imati zaduženje da sve vreme bude uz internet zvezdu, a ujedno i da zavede sve muškarce koji se nalaze na farmi.

"Kada je ušao Gazda Jezda, produkcija je došla na ideju da zakuva stvari, pa su kontaktirali Anči i Vendi, koje su pre nekoliko godina bile u prisnim odnosima sa pomenutim učesnikom. Kako je publika odlučila da izbaci Jezdu, umesto njega je ušao Ekrem, pa im je na farmi potreban neko ko će njega da natera da pomeri pameću. Kao rešenje se nametnula Blondi, koja će sasvim sigurno napraviti pravi šou sa Ekremom, ali i sa ostalima. Poznata po tome da nema dlake na jeziku, ona će garantovano zavaditi mnoge ukućane, a Jevrić sigurno neće ostati imun na nju. Još uvek se ne zna tačan datum kada će ući u rijaliti jer produkcija pregovara s njom. Nada ima želju da učestvuje, ali pod nekim svojim uslovima", ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

U želji da proverimo informacije, pozvali smo atraktivnu starletu, koja nam je potvrdila ovu priču.

"Pregovaramo! Svi se maksimalno trude da me ubede, ali ne verujem da ću ući na imanje. Ne mogu sebe da zamislim kako spavam na senu u prostoriji gde ima mnogo ljudi, da udišem isti vazduh sa njima, imam fobiju od toga. Ili da sanjam slatke snove u štali, da možda podelim jastuk i pokrivač sa kravom. Da nemam savršeno izlivene nokte, nadograđene trepavice i sređenu frizuru, možda bih i pristala, ali ako se za mene naprave posebne odaje - rekla nam je Đukićeva, a kada smo je pitali za tajni zadatak, dodala je da je to njen komentar i da više ništa ne može da komentariše u vezi sa "Farmom".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>