Svet

Region

Pevačica danju, a policajac noću: Rijana pomogla u hapšenju vlasnika seks kluba! (Foto)

Pevačica Rijana pomogla je u hapšenju vlasnika jednog tajlandskog kluba time što je na svom Tviter nalogu istog prijavila za organizovanje nezakonitih i razvratnih seksualnih zabava.

Pevačica danju, a policajac noću: Rijana pomogla u hapšenju vlasnika seks kluba! (Foto)



Tajlandske vlasti potvrdile su da je vlasnik noćnog kluba uhapšen zbog razvratnih seksualnih zabava, i da je hapšenje rezultat Rijanine reakcije na Tviteru, koja je pukim slučajem posetila sporni klub na Tajlandu, zgrozila se performansom koji je videla, te o istom odmah izvestila na svom Tviteru.

Dvadesetpetogodišnja pevačica posetila je krajem septembra noćni klub u Patongu i otkrila na svom Tviteru da su tokom performansa korišćene žive životinje, uključujući pticu i dve kornjače! Tajlandske vlasti sigurno su se zacrvenele od sramote nakon što je planetarno popularna zvezda javno obznanila mračnu stranu seksualne industrije po kojoj je Tajland poznat. Osobito zbog toga što je pevačica svojim vrlo deskriptivnim tvitovima malo toga prepustila imaginaciji. Kakogod, nakon Rijaninog tvitovanja, tajlandska policija se dala u akciju, te je nakon par nedelja uspela da razvratnog vlasnika bara uhvati na delu i privede pravdi.


Inače, ovo nije prvi put da se popularna Riri pokazala kao borac za prava životinja. Tokom istog odmora na Tajlandu, ona je na Tviteru objavila i fotografiju sa retkom vrstom majmuna, tzv. sporim lorisom, uz komentar "Pogledajte ko mi priča prljavštine". Spori loris spada u red zaštićenih životinja, te korišćenje istih za fotografisanje sa turistima u profitne svrhe smatra se nelegalnim. Nakon njenog tvita, tajlandska policija uhapsila je odgovorne za nelegalno naplaćivanje fotografisanja sa retkim životinjama.


Foto: Twitter

S obzirom da je Rijanin boravak na Tajlandu rezultirao sa dva hapšenja "zločinaca", pretpostavljamo da policijske snage svih zemalja sada čekaju na sledeći pevačicin odabir destinacije za odmor, kako bi spremno dočekale akciju.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>