Region

Svet

Marko Vanila: Edin je folirant, Vukotić baraba, a Marijana je simpatična devojka! (Video)

Marko Vanila sinoć je izbačen sa Farme, a sa imanja u Lisoviću došao je pravo u studio u Šimanovcima gde ga je dočekala voditeljka Aleksandra Jeftanović i njegova sestra.

Marko Vanila: Edin je folirant, Vukotić baraba, a Marijana je simpatična devojka! (Video)



Marko je ovom prilikom rekao da mu je drago što je izbačen, jer je zaista želeo da napusti Farmu, ali mu je 43 dana koje je tamo proveo bilo jedno lepo iskustvo: "Tamo se emocije brzo menjaju, čas vam je super, čas vam svi nedostaju. Nije lako kada si 24 sata dnevno na istom mestu", rekao je Vanila.

DJ dodaje kako mu je najveća mana bila iskrenost, jer on ne ume da laže i na licu mu se odmah vidi kada pokuša, dok smatra da je sa Edinom drugačija situacija: "Recimo, Edin Škorić je meni drag, ali kad dođem u neku komplikovanu situaciju i kad nešto kažem ja tako i uradim, a on ne, folira se i neprincipijelan je".

Pored toga Vanila dodaje da mu je drago što je Sara našla Akija, a Katarina našla Borisa. Nije preskočio ni Vukotića i Marijanu pa je i njih prokomentarisao: "Marko je baraba, a Marijanu ne poznajem dovoljno. Ona je simpatična devojka".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>