Region

Svet

Starleta Oro: Moj najveći adut je moja pamet!

Devojka koja je pokušala da postane starleta, pa je svoje telo popunila silikonima, a popularnost stekla neverovatnom neinformisanošću kaže da je cela situacija sa njenim greškama ispala slatka i smešna.

Starleta Oro: Moj najveći adut je moja pamet!



Mimi Živković - Oro starleta najavljuje tužbu!
Posle nekoliko dana i velikog broja novinskih tekstova o njoj, starleta Oro oglasila se na televiziji "Happy". "Sve je ispalo slatko i smešno. Ja se još navikavam na ovoliku medijsku pažnju, ali mogu da kažem da je cilj postignut! Postala sam poznata i svima sam pokazala kako se to postaje!", kaže starleta i dodaje: "Mojoj porodici ne smetaju negativni komentari jer me oni poznaju, a nisam očekivala da će "oro" izazvati ovoliki pažnju. Kad već jeste, onda ću to prihvatiti kao svoj brend. Planiram da se malo više posvetim proučavaju ugroženih vrsta ptica kao što je oro. Uskoro ću potražiti i neki turistički angažman do Njujorka. Kip slobode mora da se vidi". Sem toga, ona je istakla da iako svi misle da je glupa, ona je ipak uspela da nasmeje ceo Balkan i drago joj je zbog toga.

Milica Živanović Mimi govorila je i o svom dečku: "On je normalan, ima firmu i ima porodicu. Osvojio me je svojim razmišljanjem. Prvo izgledom, ali onda i razmišljanjem. Onda smo se spojili, jer kod mene bez emocija nema seksa. Što se tiče mog najvećeg talenta, smatram da je to... Pa ne znam šta smatram, ali moj najveći adut je, neću reći silikoni, reći ću pamet".

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>