Region

Svet

Region

Branislav Lečić o glavnoj ulozi u Sinđelićima: Andrija je ambiciozan i erotičan

Nova televizijska serija u domaćoj produkciji "Sinđelići" garantuje mnoštvo humora i dobre zabave uz male ekrane, stoga će vam sigurno mamiti osmeh na lice. Jedna od glavnih uloga pripala je našem proslavljenom glumcu Branislavu Lečiću, koji je otkrio zanimljive detalje o liku koji tumači.

Branislav Lečić o glavnoj ulozi u Sinđelićima: Andrija je ambiciozan i erotičan



Nova humoristička serija pravi je način za započinjanje radne nedelje budući da će se prikazivati ponedeljkom na Prvoj, pa ćete večeras moći da vidite premijernu epizodu. Obzirom da su "Sinđelići" rađeni po uzoru na "Soranove", pitali smo Leku koliko je upoznat sa istim.

Da li si bio u prilici da gledaš "Seranove"?

"Ne, zato što baš i ne spadam u pasionirane gleaoce televizije. Mene više zanimaju knjige, pa se trudim da veći deo vremena potrošim na njih."

Nisi pogledao ni neki insert na Jutjubu?

"Nema razloga. Ispred sebe imam scenario, pročitam ga i radim onako kako vidim, naravno u saradnji sa kolegama i rediteljem, da bismo žanrovski ostali u pravcu koji je predviđen."

Misliš li da ćeš zbog toga na neki način biti rasterećeniji od onih kolega koji su gledali čuvenu špansku seriju?

"Možda, ali to je relativno. Nikada nisam igrao pod nekim uticajem, mnogo mi je važniji lični doživljaj. Sumnjam da bi to uticalo pošto imam veliko iskustvo i ne dozvoljavam da me išta zarobi u ovom poslu."

Kakav je lik koji tumačiš?

"Meni je zanimljiv. Andrija je direktor škole koji pokazuje otvorenu ambicioznost i erotičnost. Posebno mi prija to što se razlikuje od mene privatno, jer sam ja skriven i treba mi više vremena da bih rekao neke istine. Andrija sve radi direktno i čini mi se da je pripadnik jedne moderne generacije koja ne krije ni svoje ambicije, ni svoje emocije, pa čak i kad one nisu u skladu sa očekivanim. Po meni, on je vrlo provokativan, ali nikako vulgaran tip, ponekad bezobrazan, ali to mu stoji. Ujedno, je i oponent porodice Sinđelić i korektor njihovog ponašanja. Posebnu naklonost gaji prema Lili (Snežana Bogdanović) koju stalno drži u nekoj temperaturi.

Šta trenutno radiš pored "Sinđelića"?

"Producirao sam predstavu "Indigo" po tekstu Duleta Premovića u kojoj igramo Danica Maksimović, Marija Vicković i ja. Komad je doživeo veliki uspeh, a uskoro ćemo ga prikazati i publici u Kanadi. Tu je i predstava "Opomena, deset godina posle Zorana Đinđića" koja nastavlja svoj život. Uradio sam je u formi alegorije i veoma sam srećan što se Zoranova reč i dalje čuje, i to sve više... Osim toga, kuvaju se još neki zanimljivi projekti, ali o tome kad dođe vreme."

Autor: B.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>