Ostalo

Sme�no

U Kragujevcu skidaju mrak za pare

Ljudi pokušavaju na razne načine da zarade pare, pa se tako u Kragujevcu ovih dana pojavio jedan neobičan oglas u kome mlađi muškarci skidaju mrak devojkama koje nikada nisu imale seksualni odnos.

U Kragujevcu skidaju mrak za pare



Tarifa ove uluge nije fiksna, nego je po principu "koliko daš", a šuška se da je jedan mladić do sada razdevičio 12 devojaka bez ikakve nadoknade.

"Počelo je kao zezanje! Prijatelj i ja smo razmišljali kako da dođemo do nekih para jer nam je dojadilo da tražimo od roditelja za svaki izlazak. Njemu je palo na pamet da iskoristimo ono čime raspolažemo i došli smo do zaključka da je deflorisanje u ovom trenutku najbolja varijanta jer nije potrebno nikakvo ulaganje. Imamo čime, nađe se gde, a imamo i sa kim - kaže mladić, koji je postavio oglas na internet.

Ideja je nastala kada su shvatili da postoji mnogo devojaka koje se stide zato što su još uvek device: "Postoje devojke od 25 ili preko 30 godina koje je sramota što još nisu bile s muškarcem. Nađu dečka i onda ih uhvati panika kako da mu saopšte da su još nevine. Često ih je sramota i pred drugaricama. Mogu to da urade s bilo kim. Ali, poznato je da su muškarci velike alapače i da će za kratko vreme u gradu svi znati da je u tim godinama bila devica. Ovako, diskrecija je zagarantovana" - objašnjava mladić.

Mladić koji je želeo da ostane anoniman navodi da za njegove usluge ne postoji određena tarifa: "Zavisi od toga koliko devojka ima novca na raspolaganju. Ne cenkam se previše! Ali, imam uslov kada je reč o godinama. U obzir dolaze samo dame do 60 godina. Preko toga ne bih radio, ipak su to bake, prema kojima imam respekt".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>