Region

Svet

Farma 5: Crvi u hrani, prljav sto i zapušten šporet! Zadruga opominje zbog higijene!

Sinoć oko ponoći Zadruga je odlučila da izrazi nezadovoljstvo jer su životinje zapuštene i nisu redovno hranjene, a i sama Farma je zapuštena i farmeri uopšte ne vode računa o higijeni.

Farma 5: Crvi u hrani, prljav sto i zapušten šporet! Zadruga opominje zbog higijene!



Sem što dobro znaju da se međusobno prozivaju na temu higijene, ne trude se da istu sprovode na imanju pa je Zadruga poslala pismo upozorenja. Prvo je Slobodan Đurković otkrio nekoliko stvari koje se tiču higijene na Farmi, a koje su potpuno poražavajuće. On je rekao kako je video crve u hrani koja se ostavlja sa strane, a pridružila mu se i Zorica Marković koja je rekla da joj se povraćalo dok je sređivala špajz. Zatim je došlo još jedno pismo i tražio se dobrovoljac koji će brisati trpezarijski sto, za ovaj posao prijavila se Katarina Grujić, a voda kojom je obrisala sto bila je mutna i prljava, što pokazuje da ni sto nije bio pristojno obrisan.

Posle Katarininog javljanja, stiglo je još jedno pismo od Zadruge u kome se tražio dobrovoljac za pranje šporeta, jer je i on bio zapušten. Za taj posao javila se Sara Trajaović i odmah se "bacila na posao". Vreme je prolazilo, a farmeri su shvatili da će im stići još nekoliko pisma od Zadruge u toku noći, pa su se Edin, Jelena Jovanović, Zorica Marković i Romana Panić preselili u kuhinju i počeli sa pranjem sudova, ali je Zadruga ipak poslala još jedno pismo. U njemu je pisalo da spremanje kuhinje podrazumeva kompletno čišćenje, a ne samo pranje sudova i za ovaj posao prijavili su se Edin i Jelena.

Sređivanje Farme se nastavilo do kasno u noć, a Edin i Jelena sređivali su kuhinju do zore. Ovo nije prvi put da se Zadruga žali na higijennu na imanju, a za ovih pet sezona nijedna VIP ekipa se nije pokazala preterano pedantnom.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>