Svet

Region

Bivš muž Kim Kardašijan prodaje prsten kojim je zaprosio starletu za 20 miliona dolara!

Bivši muž Kim Kardašijan, Kris Hamfriz, ne želi više ništa da ima sa rijaliti zvezdom sa kojom je bio sedamdeset i dva dana u braku, te je rešio da proda i verenički prsten kojim ju je zaprosio.

Bivš muž Kim Kardašijan prodaje prsten kojim je zaprosio starletu za 20 miliona dolara!



Kris Hamfriz želi da se reši prstena sa kojim je zaprosio popularnu starletu. Stavio je prsten na aukciju, a očekuje se da će biti prodat za više od dvadeset miliona dolara. Deo novca od prodaje biće dat u humanitarne svrhe. Njegovi prijatelji kažu da ne želi da ima ništa od svoje bivše, sa kojom je bio sedamdeset i dva dana u braku.

Starleta i košarkaš službeno su se rastali tek u junu ove godine i to 536 dana nakon što su raskinuli. Par se venčao u avgustu 2011. godine, ali ubrzo je usledila bitka u kojoj je Kris tražio poništenje braka, a kao glavni razlog je naveo prevaru.

"Smatram da se čovek ceo život uči. Trenutno sam se fokusirao na sebe i veoma dobro se zabavljam. Trenutno nemam devojku. Ljubavni život se ne može forsirati. Sada sam skroz u košarci i treninzima", izjavio je u junu Kris.

Za razliku od njega, njegova bivša supruga u vezi je s reperom Kanje Vestom, kojem je sredinom juna rodila ćerku Nort Vest.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.hr
Foto: whyfame.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>