Region

Svet

Zvezde Granda: Prvih pet kandidata prošlo u sledeći krug takmičenja! (Video)

Prvo veče osme sezone talent šoa i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počelo je nasmejanim voditeljima Vojom Nedeljkovićem i Sanjom Kužet koji su predstavili sponzore, a zatim i novi žiri.

Zvezde Granda: Prvih pet kandidata prošlo u sledeći krug takmičenja! (Video)



U žiriju su večeras bili Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić kao predsednik žirija, zatim četvrti stalni član Zorica Brunclik i peti Aca Lukas. Pored njih, postoji još jedan žiri, odnosno žiri "Grand" produkcije u kome se nalaze Saša Popović i Lepa Brena.



Nova pravila su sledeća: U prvom krugu takmičenja članovi žirija neće videti kandidate jer će se nalaziti iza zavese, oni ne znaju ni ime ni prezime kandidata, ko su, odakle su, godine, zanimanje, već će ocenjivati samo po pevanju. Žiri će koristiti tastere za glasanje, a tek kada svih pet članova žirija pritisnu dugme zavesa će se podići. Međutim, ovo će se dešavati samo ako svih pet članova složno odluče da kandidat prolazi. U suprotnom će Lepa Brena i Saša Popović odlučivati da li kandidat prolazi dalje ili ne.

Saša i Brena ovo mogu da urade samo pet puta u toku večeri, a u slučaju da u toku prve strofe nijedan član žirija ne pritisne taster za prolazak dalje kandidat je automatski diskvalifikovan iz takmičenja i čak ni Brena i Saša neće moći da mu omoguće prolazak dalje.

Pogledajte jedan od nastupa koji je večeras nagrađen prolaskom u sledeći krug.


Video: Facebook/Jasmin Hasić - Zvezde Granda

Ovo je bilo prvo veče kvalifikacionog ciklusa takmičenja "Zvezde Granda", a od kandidata koji su prošli žiri je izabrao petoro koji su prošli u sledeći krug takmičenja. Oni su imali priliku da pred žirijem, sa podignutom zavesom otpevaju po jedan refren pesme koju nisu izvodili na početku takmičenja.

Žiri je odlučio da u sledeći krug takmičenja prođe sledećih pet takmičara: Mladen Žikić iz Zaječara, Šefki Jahnjić iz Subotice, Ljubica Musovska iz Apatina, Jasmin Hasić iz Srebrenika i Hajra Bojadžija iz Sarajeva.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>