Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Prvi pobednik Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga! (Foto+Video)

Dugo očekivani spektakularni šou "Tvoje lice zvuči poznato" startovao je večeras, a nakon prve epizode možemo zaključiti da se iščekivanje isplatilo - Bilo je spektakularno!

Tvoje lice zvuči poznato: Prvi pobednik Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga! (Foto+Video)



Dobili smo i prvog pobednika prve epizode prve sezone, a to je glumica Tamara Dragičević! Pobednica je zapalila publiku imitacijom Lejdi Gage, te je pokazala ne samo glasovno, već i plesačko umeće, a na sceni je izmenila nekoliko stajlinga, da bi naposletku ostala samo u donjem vešu! Od žirija je dobila sve pohvale, jer je izvela najzahtevniju koreografiju veceras. Osvojenih 1.000 evra Tamara je poklonila udruženju Zvočnica, Instituta za majku i dete.

Inače, VIP imitator koji je imao priliku da probije led je Željko Šašić. Njegov zadatak bio je da se transformiše u Boru Čorbu, što folk pevaču nije teško palo, te ne samo da je skinuo Borin glas, već i stas, pa je gestikulacijom, mimikom, sedom perikom, toliko dočarao slavnog rokera, da je zaista bilo problematično proceniti ko se zapravo nalazi na sceni.

Druga imitatorka Sara Jovanović, koju je u studiju bodrio i dečko odbojkaš Aleksandar Atanasijević, dočarala je tamnoputu pevačicu sa Barbadosa Rijanu, a žiri je naročito bio zadovoljan njenom glumačkom interpretacijom, uz konstataciju da je uspela da donese seksepil na "crnački" način koji je Rijani svojstven.



Onda, u momentu nam se učinilo da su dve Dragane Mirković u studiju: jedna u žiriju, druga na sceni! Međutim, ipak je ona na sceni bila Goca Tržan, koja je crnom frćkavom perikom i narodnjačkim trilerima potpuno dočarala folk divu iz mlađih dana, a bila je zadovoljna i prava Mirkovićeva koja joj je poručila "slatka si kao Dragana iz osamdesetih".

Izuzetno teško je moralo biti Nenadu Kneževiću Knezu koje je, da bi se transformisao u Luisa, morao da ponese i jako komplikovanu masku čija je izrada pred nastup trajala čak tri sata. Njegova imitacija je bila tako uverljiva, da je neke čak i rasplakao.

Najviše ovacija i smeha izazvao je Aleksa Jelić koji je sa perikom, visokim štiklama i bujnim poprsjem na sceni otelotvorio Cecu Ražnatović. Sve je očarao zavodljivim plesačkim pokretima, a nije se libio ni da koketira sa žirijem. I voditelj Petar Strugar mu je udelio kompliment: "Mešaš sačuvaj bože!"



"Želim da budem Zdravko Čolić" je očigledno bila mantra Snežane Babić Sneki, koja se uspešno transformisala u ovu pevačku legendu. I žiri je bio zadovoljan, te je njenu interpretaciju Ivan Ivanović propratio rečima: "Ništa ja tu ne bih menjao!".

Boris Milivojević se odlično zabavio, a i sve ostale u studiju, imitirajući Manjifika. Sjajnim kostimom i vrcavim plesom je oduševio sve, pa je i Dragana Mirković ustala ne bi li se slikala sa Manjifikom Borisom.

I rok transformacija pevačice Ane Kokić koja je imitirala zvezdu Slađanu Milošević je zadovoljio žiri, a posebno su bili oduševljeni time kako je Ana iznela specifičnu boju glasa svoje starije koleginice.



Naposletku, nastupio je i Skaj Vikler u ulozi Mik Džegera, a našalio se da je ugovor za emisiju potpisao pijan. Ipak, transformaciju u rok legendu je odradio odlično, budući da ga je publika ispratila ovacijama, a žiri je uspeo da kaže samo "Vau".

Sve u svemu, možemo da zaključimo da je sa VIP imitatorima zanimljiva i uzbudljiva jesen pred nama, te sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću subotu i drugu epizodu ovog spektakularnog šoua, kada će na mestu Dragane Mirković sedeti Severina. Do tada, uživajte u imitaciji večerašnje pobednice Tamare Dragičević:



Autor: T.I.
Foto: TV Prva
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>