Region

Svet

Aleksa Jelić: Nosim štikle po ceo dan da bih bio Ceca (Foto)

Da VIP imitatorima neće biti nimalo lako u večerašnjem šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazuje i pevač Aleksa Jelić, koji je zbog zadatka da se transformiše u Cecu Ražnatović, morao danima da bude na štiklama!.

 Aleksa Jelić: Nosim štikle po ceo dan da bih bio Ceca (Foto)



"Ko izmisli ovolike štikle? Ovo nije humano", žali se pevač Aleksa Jelić, koji već danima po kući hoda na štiklama od deset centimetara pripremajući se za šou „Tvoje lice zvuči poznato“, gde će imitirati Cecu.

Budući da je Ceca poznata po seksi odeći, bujnim grudima i vrtoglavo visokim potpeticama, pevač je morao danima pre snimanja da vežba. Prvo se uhvatio u koštac sa onim što mu je izgledalo najkomplikovanije - hodom i plesom na štiklama.

"Evo, u ovim cipelama sam ja iz dana u dan spremao ručak, peglao veš, šetkao po kući", kaže Jelić i pokazuje nam izazovne crne cipele u kojima bi se spoticala i najiskusnija starleta.

Na prvoj probi je, kako kaže, pokušao da igra u njima bez ikakve pripreme, ali se ta avantura brzo završila. "Naravno, polomio sam se na bini i istog trenutka shvatio da će mi trebati vremena da savladam ove cipele, pa sam ih poneo kući i nisam se razdvajao od njih" kaže za „Blic“ Jelić.


Foto: Oksana Krutenjak

Dok peva stihove Cecine pesme „Da raskinem sa njom“ i pokazuje nam kako je skinuo njene trilere, pevač bez muke skače, okreće se i diže noge. Kako će gledaoci i sami videti večeras, to nije bio jedini izazov s kojim se susreo.

"Majica mi je bila nenormalno uska. Ja sam ipak muško i treba mi mesta za stomak. Uz to sam imao i ogromne grudi jer to je ipak Ceca. Bilo je naporno ali vredelo je, svi smo se mnogo smejali", kaže Jelić.

Jednim detaljem svoje maske ipak nije bio zadovoljan, a to je nos. "Neka se maskeri i šminkeri ne naljute, ali Cecin nos je u mom slučaju više izgledao kao nos Mire Škorić nakon bokserskog meča", smeje se Jelić.

Dok nas ispraća, pevač čiji je otac slavni Dragi Jelić iz „YU grupe“ i dalje nosi štikle "a la Ceca" i kroz smeh kaže: "Moram samo da se setim da ih skinem pre nego što tata dođe da me vidi!"

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Oksana Krutenjak

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>