Region

Svet

Zvezde Granda: Večeras počinje osma sezona!

Osma sezona jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu "Zvezde Granda" počinje večeras na "Pink" televiziji, a ove godine očekuju nas nove zvezde i novine u žiriju, scenografiji i samom takmičenju.

Zvezde Granda: Večeras počinje osma sezona!Zvezde Granda: Lepa Brena u žiriju, na snimanju kao paparaco! Ovako će izgledati 8. sezona! (Foto)
U žiriju će se naći Lepa Brena, ali i Zorica Brunclik, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić i mnogi drugi pevači višedecenijskih karijera. Sem novog žirija očekuje nas i novi voditeljski par, a Anu Sević i Milana Mitrovića u osmoj sezoni zameniće Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Produkcija je pripremila i novu scenografiju koju je Lepa Brena premijerno otkrila na svom Tviter nalogu, a najavljena su i dva žirija, jedan koji vidi takmičere i jedan koji može samo da ih čuje.

Prvo prikazivanje osme sezone Zvezda Granda očekuje nas večeras na televiziji "Pink" sa početkom u 21:10 h, a produkcija se potrudila da zaintrigira gledaoce kraj malih ekrana koji će napokon imati priliku da uživaju u još jednoj sezoni ovog popularnog muzičkog takmičenja. Detalje pratite na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>