Region

Svet

Milica Todorović i Rade Kovačević raskinuli zbog prevare?!

Milica Todorović i kompozitor Rade Kovačević okončali su vezu posle četiri godine zabavljanja. Razlog razlaza je, prema navodima, pevačicina prevara.

Milica Todorović i Rade Kovačević raskinuli zbog prevare?!



Milicin sada već bivši dečko Rade, brat Saše Kovačevića, izgleda nije poverovao kada mu je govorila da ga nije prevarila sa košarakašem Nikolom Pekovićem proteklog leta. Ta avantura izgleda da je dovela do kraha njihove veze.

"Milica i Rade su bili idealan par, trebalo je da počnu zajednički život, ali pošto je Rade čuo i pročitao da ga je njegova draga prevarila, od tada nije imao mira. Ona je tvrdila da je sve laž i da nije ni bila na Cecinom koncertu u Budvi, gde se prema priči sve i izdešavalo sa Pekovićem. Iako se Rade trudio da sve bude kao i pre, ipak ga je mučio crv sumnje, zbog čega je počeo da proverava i saznao je od još nekoliko ljudi da je viđena na Cecinom koncertu. Istog dana kada je trebalo da proslave četiri godine zabavljanja, Rade joj je rekao da zna kako ga je slagala i da ne može da pređe preko toga. Koliko znam, njoj je raskid baš teško pao, par puta su se posle toga videli, na njeno insistiranje, ali je Rade odlučio da stavi tačku i da svako krene svojim putem bez uvreda i teških reči", priča nam izvor blizak kompozitoru.

"Istina je da smo Rade i ja raskinuli. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije, možda vreme nešto promeni i nastavimo tamo gde smo stali", izjavila je Todorovićeva za "Story".
U želji da čujemo komentar, pozvali smo pevačicu i kompozitora, ali nisu se javljali na telefon.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Z. Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>