Region

Svet

Dragana Mirković: Svi su mi se smejali na snimanju

Kako popularni pevači i glumci zvuče dok pevaju hitove domaćih i svetskih zvezda, gledaoci će moći da vide i čuju u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", koji večeras počinje da se emituje na Prvoj TV (21.05).

Dragana Mirković: Svi su mi se smejali na snimanju



Voditelji programa su Marija Kilibarda i Petar Stugar, dok će takmičare ocenjivati žiri koji čine Marija Mihajlović, Katarina Radivojević, Ivan Ivanović i Dragana Mirković. Međutim, folk zvezda, koja sa porodicom živi u Beču, u ulozi sudije pojaviće se samo u prvoj emisiji.

"Poziv produkcije sam prihvatila sa zadovoljstvom, ali s obzirom na to da ne živim u Srbiji, nisam mogla da pristanem da budem u žiriju cele sezone", kaže za "Novosti" Dragana Mirković. "Ako mi je zbog nečega drago što neću biti u žiriju do kraja serijala, to je zbog ocenjivanja. Najstrašnije mi je bilo da nekom dam minimalan broj poena, jer su svi učesnici fenomenalni. Razlikovali su se samo u nijansama i niko nije zaslužio manje od deset bodova."

Kako je Dragana rasporedila svoje glasove, gledaoci će saznati večeras, jer pevačica ne sme ništa da otkriva, ali ističe da se na snimanju odlično zabavljala, baš kao i ostali članovi žirija i učesnici.

"Nisam znala pravila, tako da sam najpre svima dala maksimalnih 12 poena, misleći da je to dozvoljeno", priča nam Dragana. "Ali kada mi je prišao Petar Strugar i uzeo listu sa mojim glasovima, počeo je da se smeje. Rekao mi je da sam "prava carica", a zatim su mi objasnili da ne može tako da se glasa i da se poeni dodeljuju po "evrovizijskom" sistemu. Bilo mi je teško što nekom moram da dam dva, a nekom 12 poena. Stvarno sam se osećala loše zbog toga, a takmičari su me tešili, govoreći da je ovo samo šou."

Folk zvezda priznaje da je bila na mukama i kada je trebalo da dodeli poene Goci Tržan, koja je pevala njenu pesmu "Umirem majko". "Bila sam u mat poziciji", objašnjava Dragana. "Samo zato što je pevala moju pesmu, nisam mogla da joj dam maksimalan broj poena. Goca je bila preslatka i potpuno me je oduševila imitacijom i kompletnim stajlingom koji je skinula iz jednog mog šou-programa. Uživala sam, zaista!"

Dragana kaže da je učestvovala u mnogim sličnim TV formatima, ali da je ovo prevazišlo njena očekivanja.

"Mislim da ovakav šou još nije viđen na našim prostorima i dobro znam koliko je potrebno novca, truda i energije da se tako nešto organizuje i realizuje. Sve je na snimanju funkcionisalo besprekorno, kao švajcarski sat. Scenografija se menjala u sekundi, sve se odvijalo po planu. Mnogi takmičari su bili pod maskama i to dovoljno govori koliko je potrebno vremena da se sve pripremi. Slučajno sam ušla u prostoriju u kojoj se šiju kostimi za učesnike, što me je takođe uverilo da je reč o vrlo ozbiljnoj produkciji i šou-programu."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Puls online

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>