Svet

Region

Sprema se skandal u kraljevskoj porodici - uzrok krštenje malog princa

Izgleda da je na pomolu još jedan skandal u kraljevskoj porodici, a sve je počelo krštenjem malog princa Džordža i odlukom Kejt Midlton i princa Vilijama da prekinu tradiciju i pozovu samo najbliže rođake i prijatelje.

Sprema se skandal u kraljevskoj porodici - uzrok krštenje malog princa



Naime, prema pisanjima "Dejli mejla" Kejt i Vilijam su se odlučili za intimno krštenje u kapeli St. Džejmsa umesto u Bekingemskoj palati i time prekinuli dosadašnju tradiciju, a na spisku gostiju se izgleda ne nalaze ni Džordžovi praujaci princ Endru i princ Edvard.

Očekuje se da na krštenju budu kraljica, princ Filip, princ Čarls i vojvotkinja od Kornovala, zatim princ Hari i roditelji Kejt Midlton, Pipa Midlton i njihov brat Džejms, a očekuje se i objava šest kumova.

Inače, Kejt i Vilijam su odavno pokazali da neće poštovati sve tradicionalne običaje kada je Vilijam skratio spisak zvanica za venčanje jer neke ljude nije poznavao,a umesto da prva porodična fotografija koja je objavljena bude zvanični portret, par se odlučio na privatnu fotografiju koju je napravio otac Kejt Midlton, a koju su profesionalni fotografi okarakterisali kao lošu, jer se sunce nalazilo iza Kejt, Vilijama i malog princa.

Autor: M.P.
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>