Region

Svet

Region

Katarina Radivojević: Publika će upoznati pravu Katarinu!

Glumica Katarina Radivojević jedan je od članova žirija novog televizijskog formata "Tvoje lice zvuči poznato", povodom čega je otkrila da joj je to sjajna prilika da je ljudi bolje upoznaju.

Katarina Radivojević: Publika će upoznati pravu Katarinu!



Katarina je ovih dana u velikoj gužvi oko snimanja emisije koja u subotu, 12. oktobra u 21:05 startuje na televiziji Prva, a glumica je između ostalog rekla i da će imati priliku da se pokaže u pozitivnijem svetlu, obzirom da se kroz medije uglavnom "provlačila u negativnom kontekstu".

Kako je prošlo dosadašnje snimanje emisije "Tvoje lice zvuči poznato"?

"Sjajno, lepo se zabavljamo. Zapravo to nije tako teško. Takmičari su jako dobri. Meni najteže pada ocenjivanje, jer nekome morate da date dvojku. Ocene idu od 2 do 12, a toliko se svi trude, i kao pevači i kao igrači su jako dobri, tako da obično imam velike dileme kad treba da ih ocenjujem. To je najteži deo posla."

Da li ti se dopala uloga sudije?

"Da, da, da. Prvi put imam priliku da se susretnem sa takvom ulogom. Ja se obično šalim da prvi put radim neki rijaliti. Zabavno je, zabavan je žiri, zabavne su kolege. Svaki put upoznam neku novu pevačicu, pevača."

Imaš li favorita među takmičarima?

"Nemam favorita, niti želim da ih imam. Ali mogu reći da se svi jako trude, da puno vežbaju i izvode stvari onako neočekivano i videćete neka imena sa estrade u nekom novom ruhu, kako pevaju stranu muziku u potpuno novom izdanju, što je za mene nekad iznenađujuće i šokantno. U svakom slučaju, uvek bude faktor iznenađenja kada ih vidim našminkane i pretvorene u neke druge ljude."

Kakvi su ti planovi nakon ovog šoua?

"U novembru putujem u Moskvu, snimam film. Ne mogu još uvek da govorim o tome. Posle toga idem u Ameriku, a sledeće godine, na proleće, počinjem snimanje serije IR - Urgentni centar."

Autor: B.B.
Izvor: prva.rs
Foto: crvenitepih.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>